Timmerwerk

Dickhaut Meubelwerk verzorgt ook timmerwerken buitenshuis. Voor ons kent hout geen geheimen! Hout is tijdloos, luxe en warm en is een van de meest unieke en flexibele grondstoffen die de natuur ons biedt. Voor elke toepassing is er wel een geschikte houtsoort. Hout is sterk, kan grote krachten aan en behoudt zijn constructieve eigenschappen.

Onderstaand een impressie van de toepassingen buitenshuis die wij voor u kunnen verzorgen:

  • Boeiboorden
  • Dakkapellen en dakramen
  • Deuren
  • Tuinpoorten
  • Terrassen en veranda's
  • Tuinhuizen
  • Kozijnen
Dickhaut Meubelwerk gebruikt veel soorten hout en houtproducten, waaronder eiken, essen, grenen, vuren, Douglas en noten. Wij werken met drie lagen platen, multiplex, ecoboard en formaldehydevrij MDF. Behalve kwaliteit en service, staat duurzaamheid hoog in ons vaandel. We streven naar gebruik van westerse houtsoorten, een minimum aan lijm en afval en afleveradressen dicht bij de standplaats.
U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, betimmeringen, inloopkasten, boeken- en andere kasten op maat. Ook leveren wij maatwerk zoals meubels, betimmeringen, schappen, trappen, verwarmingsombouw, reparaties en restauraties. Wij ontwerpen en maken houtwerken voor uw eetkamer of keuken, kantoor, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Hip, trendy, modern of stijlvol en klassiek? Elke gewenste stijl is mogelijk.
Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op of vul het bestelformulier in op de contactpagina.

Bezoek ons

Fuutlaan 14K
5613 AB Eindhoven

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0) 6 44 95 85 14

Openingstijden

Ma – Vr 09.00 – 17.00 uur
Woensdag, zaterdag en zondag gesloten
Alle rechten voorbehouden © 2019, Dickhaut Meubelwerk
Website beheer en onderhoud LinQxx - Beter online gevonden worden