Dickhaut werkt met massief hout en (relatief) massieve houtproducten zoals drielagenplaat en multiplex. In de afwerking worden bij voorkeur natuurlijke stoffen zoals lijnolie, zeep, was en waterbeits gebruikt. Spaanplaat en gewoon mdf worden zoveel mogelijk vervangen door duurzamere en gezondere varianten zoals Ecoboard, formaldehydevrij mdf en OSB, bamboe en OGB. Verder zoeken wij regelmatig naar oplossingen om gebruikt hout of resthout te verwerken tot nieuwe halffabrikaten of producten.
Bookframe en de zwaluwstaart-fotolijst zijn in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De fotolijst is o.a. te koop bij Conflict in Maastricht of per postorder (zie bestelformulier). Bookframe kan per postorder worden besteld en wordt in winkels verwacht in 2020/2021.
Heeft u een bijzonder kunstwerk, pronkstuk, bijzondere plant of een object dat speciale aandacht verdient? Dickhaut Meubelwerk ontwerpt en maakt ook alle soorten zuilen, sokkels pilaren, kubussen en blokken op maat. Kleuren en materialen kunnen worden afgestemd op uw interieur of op het object dat u wilt presenteren.

Bezoek ons

Fuutlaan 14K
5613 AB Eindhoven

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0) 6 44 95 85 14

Openingstijden

Ma – Vr 09.00 – 17.00 uur
Woensdag, zaterdag en zondag gesloten
Alle rechten voorbehouden © , Dickhaut Meubelwerk
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden