Bookframe is een vitrinekastje om tijdschriften, kunst- en fotografieboeken, atlassen, dichtbundels, kinderboeken etc. aan de wand te exposeren. Als het tijd is voor een nieuw plaatje kan de pagina eenvoudig gewisseld worden.

De standaardmaat is 520 x 320 mm. Dit is de maat van het opengeslagen boek. Het glas is rondom 25mm groter. Naast de standaardmaat kan het naar uw wens op andere formaten gemaakt worden. Een standaard Bookframe kost € 169,- inclusief verpakking en BTW. Verzendkosten zijn in de prijs inbegrepen. Voor afwijkende maten maken wij graag een offerte. De lijst wordt opgehangen met meegeleverde haaklat, deze wordt bevestigd met één schroef in de muur.
Voor bestellingen neem contact op per telefoon, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het bestelformulier in. Bookframe kan worden opgehaald bij de werkplaats, of wij verzenden het per koerier naar ieder adres in Nederland. Levertijd: enkele dagen, o.v.b., mede afhankelijk van voorraad.
Bent u een bedrijf en geïnteresseerd in maatwerk of grotere aantallen tegen passende prijzen, neem gerust contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk de flyer

Bezoek

Fuutlaan 14K
5613 AB Eindhoven

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0) 6 44 95 85 14

Openingstijden

ma, di, do, vrij: 9:00-17.00
bezoek op afspraak
Alle rechten voorbehouden © , Dickhaut
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden