Een vitrinekastje om tijdschriften, kunst- en fotografieboeken, atlassen, dichtbundels, kinderboeken etc. aan de wand te exposeren.
Als het tijd is voor een nieuw plaatje kan de pagina eenvoudig gewisseld worden.
Standaardmaat Bookframe 520 x 320 mm. Dit is de maat van het opengeslagen boek. Het glas is rondom circa 25mm groter. Naast de standaardmaat kan Bookframe naar uw wens op andere formaten gemaakt worden.

Een standaard Bookframe kost € 169,- inclusief verpakking en BTW. Verzendkosten zijn niet in de prijs inbegrepen. Voor afwijkende maten van het Bookframe maken wij graag een offerte.
De lijst wordt opgehangen met meegeleverde haaklat, deze wordt bevestigd met 1 schroef in de muur.
Voor bestellingen neem contact op via e-mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het bestelformulier in.
Het Bookframe kan worden opgehaald bij de werkplaats, of wij verzenden het per koerier naar ieder adres in Nederland. Leverdatum circa 3 weken, mede afhankelijk van voorraad.
Bent u bedrijf, uitgever, boekhandel en geïnteresseerd om het Bookframe in grotere aantallen te bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de flyer

Bezoek ons

Fuutlaan 14K
5613 AB Eindhoven

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0) 6 44 95 85 14

Openingstijden

Ma – Vr 09.00 – 17.00 uur
Woensdag, zaterdag en zondag gesloten
Alle rechten voorbehouden © , Dickhaut Meubelwerk
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden