Houtbewerking-Montage-Timmerwerk

Bookframe
Opdracht op maat
Sokkels
Dickhaut Meubelwerk verzorgt houtmaatwerk, zowel op basis van eenvoudige schetsen, als volledig uitgewerkte tekeningen, waarbij op technisch vlak en detailnivo ondersteunend kan worden meegedacht. Voor ontwerpadvies werken wij samen met architecten.
Behalve kwaliteit en service, staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij streven naar het gebruiken van relatief lokale houtsoorten, een minimum aan lijm en afval en afleveradressen dicht bij de werkplaats. Enkele houtsoorten en plaatmaterialen waar wij mee werken: eiken, vuren, grenen, essen, douglas, gemodificeerde houtsoorten, formaldehydevrij mdf, ecoboard, multiplex, drielagenplaat.

Wat wij doen:

  • Inhuur op uurbasis voor interieur- en bouwtimmerwerk
  • Timmerwerken voor binnen en buiten
  • Reparaties en eenvoudige restauraties
  • Verkoop van eigen ontwerpen en producten, zoals boek- en fotolijsten
  • Transport en montage van meubels
  • Kozijnreparatie

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie? Stuurt u ons dan een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +31 (0) 6 44 95 85 14. U kunt op afspraak langs komen in onze werkplaats in Eindhoven. Bij eenvoudige objecten ontvangt u snel en gratis een vrijblijvende prijsindicatie of offerte. Indien ontwerp- of tekenwerk nodig is, zullen wij hiervoor een offerte opstellen.
Maatwerk
Neem voor meer informatie contact met ons op per mail of kom op afspraak langs in de werkplaats.

Over Dickhaut Meubelwerk

Michel Dickhaut is afgestudeerd bouwkundige (TU/e bouwfysica). Tijdens en na zijn studie heeft hij zich verdiept in het bouwen met hout. Mogelijk kruipt er iets van schrijnwerkersbloed gezien het bestaan van Dickhaut-ebeniste vanaf 1836. Na enkele jaren werkervaring voor werkgever Eek&Ruijkrok is hij in 2005 begonnen met het opbouwen van een eigen klantenkring. Veelzijdigheid qua houtsoorten en plaatmaterialen, het maximale uit het materiaal willen halen, voorkeur voor relatief massieve plaatmaterialen en goed doordachte ontwerpen, interesse in details en verbindingstechnieken, zijn kenmerken voor zijn werkstijl.

De werkplaats

Bezoek ons

Fuutlaan 14K
5613 AB Eindhoven

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0) 6 44 95 85 14

Openingstijden

Ma – Vr 09.00 – 17.00 uur
Woensdag, zaterdag en zondag gesloten
Alle rechten voorbehouden © , Dickhaut Meubelwerk
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden